GET TO MEET US

THINK BEFORE YOU LEAP

 

WAT VOOR HR-MANAGER BEN JIJ?

 

De wereld is in transitie. Het banenlandschap veranderd. Er zijn nog nooit zoveel mensen in een korte periode van werk gewisseld. Horecatijgers worden zorghelden. Zorghelden worden ondernemers en ondernemers kiezen voor een baan. Werknemers veranderen en branches veranderen. Verander jij mee, of sta je stil?

 

Do we have a match?

tijdvoor

 
 
 
 

YOU WANT TALENT, WE FIND TALENT

Er is één vijver waar we allemaal in vissen. Dan gaat het erom dat je de juiste hengel hebt, nog veel belangrijker is het aas. Dat klinkt misschien cryptisch, waar het om gaat is wat je voor iemand kan betekenen. Niet alleen maar cv’s schuiven. Hoe haal je plezier in het werk terug? Hoe zorg je voor de baan die écht bij iemand past. Hoe zorg je voor de beste medewerker in jouw bedrijf? Hoe helpen wij HR-managers? Een ongewone tijd vraagt om een ongewone aanpak. En als daar (om)scholing voor nodig is dan maken we daar samen een passend plan voor. Gemotiveerde collega’s zijn de beste collega’s.

Snel uw uitzendtarief berekenen?

WIJ SUPPORTEN TALENT

WIJ SUPPORTEN TALENT

Dit is Loek Hartog, onze Race Rebel.

Loek is een talent en wij stimuleren talenten. Loek staat voor de nieuwe toekomst. Door keihard werken, talent, bloed, zweet en tranen, zakelijk inzicht en soms een beetje geluk… kwam zijn droom uit. Loek is op zijn jonge leeftijd al een succesvolle Porsche Racing Driver.

Op 4-jarige leeftijd kreeg Loek een Go-Kart van zijn vader. Vanaf dat moment wist hij het… een carrière in de autosport. Van kart-rookie tot GT-hero. Van circuit Zandvoort tot aan de Nürburgring en de 24-uur van Le Mans. Als dat geen drive is.

En het mes snijdt aan twee kanten. Loek wordt gesteund en Career Rebels zetten we zo mooi in de spotlights. Loek onze trotse en ambitieuze ambassadeur. Loek neemt je graag eens mee in de wereld van autosport. Laat je niet misleiden door zijn jonge leeftijd, want Loek is een overtuigend spreker. Hij kan als geen ander haarfijn uitleggen hoe je jezelf ontwikkeld en als team het beste presteert. En teamprestatie is wat telt bij Career Rebels. Together we are stronger.