Join the movement!

Join the movement!

#Morethanwork

Van start gegaan in 2009 als HR Via Care. Keihard geknald in de zorgsector en dat viel op. Er kwam meer en meer vraag naar andere functies als directiechauffeurs en secretaresses. De naam dekte de lading niet meer. Tijd voor een nieuwe naam én identiteit, die past bij wie we zijn en hoe jij ons wil zien.

En daar zijn we dan. Career Rebels. Het eigenwijze en innovatieve uitzendbureau met lef en durf, dat net als jij geeft om jouw ontwikkeling. Ons doel is om jou als flex rebel een carrièreboost te geven, zodat jij net als wij van je werk gaat houden #ThankGoditsMonday! We willen écht weten wie jij bent en wat je wilt (het CV is daarin wat ons betreft volledig passé). We zijn jouw collega. We praten samen, we lachen samen en we groeien samen.

Voor jou als opdrachtgever nemen wij problemen uit handen waar jij wakker van kunt liggen. We denken mee, helpen je onderscheidend te zijn en kunnen je helpen bij al je HR vraagstukken. Geen saaie werkrelatie, maar echt een partnerschap.


Wil je meer van ons weten? Vraag maar raak. We zijn een open boek. Tot snel!

Ontmoet de rebels

Chief RebelsRecruitment & DevelopmentBack OfficeFinanceHRPayrollQualityReceptionEducationMarketing
Christel VerhoefChristel VerhoefChristel VerhoefChief Executive Rebel
Samen dromen, samen denken, samen doen

In mijn vrije tijd probeer ik vele functies (ongewild) uit, van keukenprinses en taxichauffeur tot loopbaancoach… Om even bij te komen ga ik naar de film of gezellig naar een concert. En stiekem vind ik het allemaal even leuk!

Meer weten over flex work? Sluiten
Michiel MeijerMichiel MeijerMichiel MeijerChief Commercial Rebel
Choose a job you love and you never have to work a day in your life.

De juiste flexkracht op de juiste plek – een strategisch spel waar de vlaggen op de goede plek geplant moeten worden.

Meer weten over flex work? Sluiten
Facts & StoriesBeroepskeuzetest