Alleen bij Career Rebels kies
jij zelf je recruiter!

Mijn specialiteit

Wil je iemand die gewoon een gesprek met je aangaat en die verder kijkt dan je CV? Persoonlijk en eerlijk. That’s me. Let’s talk.

Soft Skills

Positief
Sociaal
Betrouwbaar
Gezellig

Hard Skills

Commercieel
Klantgericht
Empathisch
Deniz Westerveld"Dreams without goals are just dreams"

Aangenaam, Deniz

Hoi mijn naam is Deniz. 36 jaar ( zie je niet i know ) en kom uit Rotterdam. Ik ben een persoon die voldoening haalt uit het helpen en blij maken van anderen. Ik hou van gezelligheid en houd ervan om met mensen om me heen te werken en ben vooral een levensgenieter. Dat is ook een van de redenen dat ik recruiter ben geworden. Om mensen te helpen maar ook ik weet hoe het is als je soms blijft hangen in je comfortzone of gewoon even niet weet waar je het zoeken moet. Zit jij nu niet op je plek en/of zoek je wat anders en wil je gewoon even om je heen kijken wat er op de markt gaande is? Let’s connect! 😃

Ja, ik heb ook hobby's!

Drankje doen met vrienden en familie
Muziek
Voetbal
Lekker eten/koken
Film kijken

Soft Skills

Positief
Sociaal
Betrouwbaar
Gezellig

Hard Skills

Commercieel
Klantgericht
Empathisch

Ja, dit past bij mij!

Ik kies voor Deniz

Dit zijn wij, Career Rebels

Aangenaam, Career Rebels, Het eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat net als jij geeft om jouw ontwikkeling. Ons doel is om jou als flex rebel een carrièreboost te geven, zodat jij net als wij van je werk gaat houden #ThankGoditsMonday! We willen écht weten wie jij bent en wat je wil (het CV is daarin wat ons betreft volledig passé). We zijn jouw collega. We praten samen, we lachen samen en we groeien samen.

Ontdek meer