Alleen bij Career Rebels kies
jij zelf je recruiter!

Mijn specialiteit

Ik heb een straight forward mentaliteit, waarbij duidelijkheid voorop staat zodat jij altijd weet waar je aan toe bent! Wanneer starten wij onze samenwerking? ;)

Soft Skills

Resultaatgericht
Perfectionistisch
Ondernemend
Gedreven
Communicatief vaardig

Hard Skills

Orde en Structuur
Timemanagement
Analytisch
Het spreken van Engels, Duits en Spaans
Ashlee van Muijden"The best, or nothing!"

Aangenaam, Ashlee

Hola ik ben Ashlee, Recruitment & Development Rebel bij Career Rebels in het prachtige Zeist! Waarom zou jij voor mij moeten kiezen als recruiter!? Nou daar kan ik heel kort en bondig over zijn, omdat ik als recruiter door het vuur ga voor jou! Uitdagingen opzoeken en aangaan, doelen behalen, en alles eruit halen wat erin zit. Hier haal ik mijn energie uit, wat mij ook echt vormt tot de recruiter van nowadays! Ik luister graag naar jouw verhaal en naar wat jij zoekt in een nieuwe baan, zodat ik kan zorgen voor de beste match. Zit jij helemaal op je plek bij een van onze mooie opdrachtgevers, dan ben ik méér dan satisfied. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie en vrienden, een hapje eten of lekker op de bank netflix en chillings, maar bewegen doe ik ook echt wel hoor.. Mijn hondje laat zichzelf niet uit helaas, dus een wandeling maken zit er elke dag in! Mooi verhaal lekker kort.. Hecht jij veel waarde aan betrouwbaarheid, flexibiliteit (‘’je roept maar, en ik ben daar’’) en iemand die zich 200% voor jou inzet? Mooi, want dan hebben wij elkaar nodig!

Ja, ik heb ook hobby's!

Dikke auto’s bekijken die far out of my league zijn
Familie en vrienden
Voetbal (FC Utrecht)
Festivals bezoeken
Shoppen
Reizen

Soft Skills

Resultaatgericht
Perfectionistisch
Ondernemend
Gedreven
Communicatief vaardig
Betrouwbaar

Hard Skills

Orde en Structuur
Timemanagement
Analytisch
Het spreken van Engels, Duits en Spaans

Ja, dit past bij mij!

Ik kies voor Ashlee

Dit zijn wij, Career Rebels

Aangenaam, Career Rebels, Het eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat net als jij geeft om jouw ontwikkeling. Ons doel is om jou als flex rebel een carrièreboost te geven, zodat jij net als wij van je werk gaat houden #ThankGoditsMonday! We willen écht weten wie jij bent en wat je wil (het CV is daarin wat ons betreft volledig passé). We zijn jouw collega. We praten samen, we lachen samen en we groeien samen.

Ontdek meer