Alles in de zorg!

Als SMART dienstverlener zorgen wij er voor dat we u een veelzijdige en vooral complete dienstverlening aan kunnen bieden. Zo kunnen we er, samen met u, voor zorgen dat uw flexibele arbeid duidelijk en overzichtelijk wordt én blijft.

Bekijk vacatures

Voor Kandidaten

Welkom bij Career Rebels – jouw bureau in de zorg!

Ben je op zoek naar flexibel werk in de zorgsector? Zoek niet verder! Career Rebels is gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerd en betrouwbaar personeel aan zorginstellingen in het hele land. Of je nu een ervaren zorgprofessional bent die op zoek is naar nieuwe kansen of net je zorgdiploma hebt behaald, bij ons ben je aan het juiste adres. Uitzenden? Detacheren? Alles is mogelijk. We kijken naar jou. En maken samen de beste match!

Waarom kiezen voor ons?

  1. Breed netwerk van zorginstellingen: We hebben een uitgebreid netwerk van zorginstellingen, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en revalidatiecentra. Hierdoor kunnen we je een breed scala aan interessante opdrachten en werkplekken aanbieden. In overleg natuurlijk. Voor een duurzame match!
  2. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is in de zorgsector. Jij kunt zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken. Of je nu op zoek bent naar fulltime, parttime of tijdelijk werk, wij hebben mogelijkheden die bij jouw behoeften passen.
  3. Persoonlijke ondersteuning: Ons team van ervaren recruiters en consultants staat altijd klaar om je te ondersteunen. We nemen de tijd om naar jouw wensen en ambities te luisteren, zodat we op zoek kunnen gaan naar de perfecte match tussen jou en de zorginstellingen waar we mee samenwerken.
  4. Diverse functies: We bieden een breed scala aan functies in de zorg, waaronder verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, doktersassistenten, paramedici en nog veel meer. Wat jouw achtergrond en expertise ook is, er is altijd een passende functie beschikbaar.
  5. Professionele ontwikkeling: We investeren in jouw professionele ontwikkeling. We bieden continu trainingen en opleidingen aan om jouw vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, zodat jij je carrière in de zorg kunt bevorderen.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de mogelijkheden die we te bieden hebben. Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan voor jou aan de slag. Samen zorgen we voor betrouwbare zorg!

Neem nu contact met ons op via telefoonnummer 010 206 2020 of stuur een e-mail naar  [email protected]. We kijken ernaar uit om samen jouw ideale baan in de zorgsector te vinden.

Voor opdrachtgevers

Welkom bij onze diensten in de zorg – maatwerk voor jou!

Als detacheerder en uitzender begrijpen we als geen ander dat het vinden van gekwalificeerd en ervaren personeel een uitdaging is. In een markt waar personeel steeds schaarser wordt en de druk op de zorg per dag toeneemt. Onze detacherings- en uitzendoplossingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Met onze expertise en ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals kunnen we jou snel voorzien van hoogwaardig personeel op flexibele basis.

Waarom kiezen voor onze diensten?

  1. Kwaliteit en ervaring: We werken alleen met hooggekwalificeerde zorgprofessionals die ruime ervaring hebben in een scala aan zorgomgevingen. Of je nu behoefte hebt aan verpleegkundigen, verzorgenden, paramedici of andere zorgspecialisten, wij kunnen de juiste professionals leveren die voldoen aan de specifieke eisen van jouw zorginstelling.
  2. Flexibiliteit: Onze oplossingen zijn gemaakt om aan jouw flexibiliteitsbehoeften te voldoen. Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke vervanging van personeel, extra personeel tijdens drukke periodes of ondersteuning bij specifieke projecten, wij passen ons aan jouw planning en vereisten aan. Detacheren, uitzenden, alles is mogelijk.
  3. Efficiëntie: We begrijpen dat tijd en efficiëntie essentieel zijn; ook in de zorgsector. Ons ervaren team neemt de werving, selectie en administratieve taken op zich, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van jouw organisatie. We zorgen voor een soepele overgang en zorgen ervoor dat de juiste professional op het juiste moment op de juiste plaats is.
  4. Maatwerkoplossingen: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw specifieke behoeften, je eisen en je bedrijfscultuur, zodat we een oplossing kunnen bieden die perfect aansluit. We streven ernaar om langdurige partnerschappen op te bouwen en een waardevolle duurzame bijdrage te leveren aan jouw succes.
  5. Kwaliteitsborging: Onze professionals worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd. We zorgen ervoor dat ze voldoen aan de vereiste kwalificaties en vaardigheden. Daarnaast houden we regelmatig contact met zowel de zorgprofessionals als jouw organisatie om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Vacatures