Van Wannabe tot Wiki

Mijn eerste stapjes bij Career Rebel waren in mei 2017. Zo groen als gras kwam ik deze rebelse organisatie binnen.

Tikkeltje onzeker maar vol vertrouwen (zoals dat bij mijn generatie hoort) ben ik hier begonnen als Wannabe Rebel (een hip woord voor stagiair ;) ) Ik kwam te werken op de Backoffice, waar wij dagelijks de in-,door-en uitstroom verzorgen voor al onze flexrebels en dé plek waar het antwoord op jouw vraag ligt!

Inmiddels 2 jaar en 2 stages bij Career Rebels verder, ben ik een vast onderdeel van het meubilair.

chemey career rebels

De cultuur en de mensen maken het bedrijf. Het is een open en directe cultuur met veel ruimte voor grappen en grollen. Maaarrr.. werken we ook iedere dag heel hard, want ja het geld moet toch verdiend worden.
Ik denk dat deze cultuur en sfeer ook de redenen zijn dat ik blijf terug komen bij Career Rebels.

Als Wiki Rebel wil je graag mensen helpen (#happyToHelp) en ben je ook een pietje precies. Met een kleine fout in de komma gaat iemand 100 euro i.p.v 10 euro per uur verdienen. Leuk voor die persoon, maar wat minder voor onze organisatie. Om die reden doen wij alles check, check en dubbel check! Daarnaast moet je als Wiki Rebel van aanpakken houden, want de contracten vliegen om je oren op de afdeling.

Maar het harde werken wordt ook beloond en merkbaar gewaardeerd!. Als jij laat zien wie je bent, wat je kan en wat je wil, krijg je ruim de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen in de gewenste richting.
Kijk maar naar mij, na 2 jaar ben ik van Wannabe Rebel een Wiki Rebel geworden, dag stage en hallo grote mensen baan!

Ook een Rebel worden? Let's gooooo!

Facts & StoriesBeroepskeuzetest