Alleen bij Career Rebels kies
jij zelf je recruiter!

Mijn specialiteit

Jouw persoonlijkheid en ambitie vind ik belangrijker dan je cv. Energie krijg ik van een goed gesprek en natuurlijk jou de juiste baan bezorgen.

Soft Skills

Enthousiast
Nieuwsgierig
Positief

Hard Skills

Multitasken
Analyseren
Communicatie
Romano Pigot"No Struggle, no reward"

Aangenaam, Romano

Yooooo ik ben Romano Recruitment & Development Rebel bij Career Rebels in Rotterdam. Ben je opzoek naar je droombaan of een nieuwe uitdaging dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kijk niet naar je cv maar naar de persoon achter het cv. Ik luister graag naar je levensverhaal en werkverleden en aan de hand daarvan gaan wij samen opzoek naar de baan die het best bij jou past. Bij mij kan je echt jezelf zijn en open en eerlijk zijn over je wensen. Zelf ben ik erg avontuurlijk ingesteld, ik hou van sporten en ben 3 keer per week in de gym te vinden. Ik hou van auto’s, motoren en alles wat met snelheid te maken heeft. Koken is een andere passie van mij. Neem een kijkje op onze vacature pagina en wie weet zit er de perfecte baan voor jou tussen. Als een echte strijder ben ik bereid om samen met jou door het vuur te gaan om ons doel te bereiken. Wie weet spreken we elkaar, laterssssss.

Ja, ik heb ook hobby's!

Auto's & motoren
Sporten
Koken
Lekker eten
Uiteten met vrienden

Soft Skills

Enthousiast
Nieuwsgierig
Positief

Hard Skills

Multitasken
Analyseren
Communicatie

Ja, dit past bij mij!

Ik kies voor Romano

Dit zijn wij, Career Rebels

Aangenaam, Career Rebels, Het eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat net als jij geeft om jouw ontwikkeling. Ons doel is om jou als flex rebel een carrièreboost te geven, zodat jij net als wij van je werk gaat houden #ThankGoditsMonday! We willen écht weten wie jij bent en wat je wil (het CV is daarin wat ons betreft volledig passé). We zijn jouw collega. We praten samen, we lachen samen en we groeien samen.

Ontdek meer