Alleen bij Career Rebels kies
jij zelf je recruiter!

Mijn specialiteit

Ik ben jouw persoonlijke Moszkowicz, je “werk-advocaat” en ga ervoor zorgen dat jij met een goed salaris en prettige voorwaarden een goede toekomst tegemoet ziet!

Soft Skills

Positief
Enthousiast
Vrolijk
Gezellig
Impulsief

Hard Skills

Het spreken van Engels, Duits, Italiaans en Frans
Creatief met tekst
Klantgericht
Servicegericht
Speelt piano en drums tegelijk
Maurits Petri"No obstacle is too big or too difficult to handle, because what lies inside me is greater than what lies ahead."Op vakantie!

Aangenaam, Maurits

Choose your warrior wise, my Young Padawan! Voor de niet-Star Wars fans: je werk-advocaat, je banen-strijder, je jobfinder van vlees en bloed zit te trappelen om je aan nieuw werk te helpen. Kies mij en je weet zeker dat je er een leuke baan aan over houdt, met een salaris om WEL over naar huis te schrijven. En werkervaring die niet alleen mooi op je Talent Match staat…maar ook voor goede gespreksstof zorgt tijdens het verplichte bezoekje aan je schoonmoeder. Want naast dat we samen naar de kroeg zouden kunnen gaan, gaan wij samen proberen jouw droombaan te fixen in Regio Utrecht. En tsja..de woorden saai, ongezellig, negatief, irritant en rustig komen in mijn woordenboek niet voor. Een intake bij op kantoor in Zeist staat garant voor een goed gesprek met een stevige bak koffie (of biologische linksdraaiende eco-thee). In Zeist zorgen we ervoor dat je in ieder geval als een ware Hollywood ster ontvangen zal worden…want jij bent het belangrijkste van onze werkdag. Kortom: reële gezelligheid met strakke afspraken en 1 doel: jou een toffe baan bezorgen! Tot slot: kies mij, kies mij, kies mij, kies mij!!!!!

Ja, ik heb ook hobby's!

Wereldkampioen spijkerpoepen
Maak en beluister muziek
In te huren voor feesten en partijen
Films, daar mag je me alles over vragen

Soft Skills

Positief
Enthousiast
Vrolijk
Gezellig
Impulsief
Sociaal

Hard Skills

Het spreken van Engels, Duits, Italiaans en Frans
Creatief met tekst
Klantgericht
Servicegericht
Speelt piano en drums tegelijk

Ja, dit past bij mij!

Ik kies voor Maurits

Dit zijn wij, Career Rebels

Aangenaam, Career Rebels, Het eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat net als jij geeft om jouw ontwikkeling. Ons doel is om jou als flex rebel een carrièreboost te geven, zodat jij net als wij van je werk gaat houden #ThankGoditsMonday! We willen écht weten wie jij bent en wat je wil (het CV is daarin wat ons betreft volledig passé). We zijn jouw collega. We praten samen, we lachen samen en we groeien samen.

Ontdek meer