Jouw dream job niet gevonden? Check dan deze uitdagingen!

Het kan natuurlijk dat jouw perfecte dream job er nu niet bij zit. Niet getreurd. We hebben veel vacatures die heel regelmatig voorkomen. Niet vandaag maar misschien morgen. Check ze hier, schrijf je in en wie weet ben jij snel weer aan het werk?! Career Rebels is voor diverse opdrachtgevers in het land altijd hard op zoek naar:

Logistiek medewerker Hoofddorp - Schiphol

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ga je aan de slag bij een bedrijf in de regio Hoofddorp – Schiphol. Jij bent verantwoordelijk voor het logistieke proces en zorgt dat producten goed en op tijd worden geleverd bij elke klant! Hierbij horen de volgende taken; je controleert de bestellingen, haalt de juiste producten uit de schappen en pakt ze in en je maakt ze verzendklaar. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het inladen voor verzending.

Als logistiek medewerker Schiphol ga je aan de slag bij een van de bedrijven die gespecialiseerd is in bloemen, bij de horeca of je gaat aan het werk op het platform op Schiphol. Een ding hebben onze klanten altijd gemeen: je komt altijd terecht in een gezellig team!
Dus, ben jij op zoek naar een leuke uitdaging binnen de logistiek en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Solliciteer dan nu!
Let op: we hebben niet altijd vacatures voor logistiek medewerker. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als logistiek medewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

Schrijf je nu in!

Magazijnmedewerker omgeving Schiphol

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker speel je een centrale rol in het goed beheren en organiseren van het hele magazijn. Jij bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, opslaan en verzenden van goederen. Ook houd je de voorraden bij en zorg je voor een nette en veilige -werkomgeving.

Functievereisten:

– Je hebt minimaal middelbaar onderwijs of een vergelijkbare opleiding.

– Ervaring als magazijnmedewerker is een pluspunt maar geen vereiste.

– Je bent in staat om fysiek werk uit te voeren zoals het tillen en verplaatsen van zware goederen.

– Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.

 

Let op: we hebben niet altijd vacatures voor magazijn medewerkers. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als magazijn medewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

Schrijf je nu in!

Financieel medewerker Noord- of Zuid-Holland

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker aan de slag gaan bij een van onze klanten in Noord- of Zuid-Holland? Lees dan verder!

Als financieel medewerker houd jij je bezig met veel verschillende taken. Zo ben je het ene moment bezig om de verschillende facturen te verwerken en ben je het andere moment bezig om de maandelijkse Btw-aangiftes te doen. Ook ben jij het aanspreekpunt vanuit Finance voor de verschillende leveranciers. Bij deze functie is het dus van belang dat je relevante werkervaring hebt.

Let op: we hebben niet altijd vacatures voor financieel medewerkers. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als financieel medewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

Schrijf je nu in!

Medewerker Bloedafname regio Amsterdam en Rotterdam

Ben jij de enthousiaste en bekwame bloedafnamemedewerker?

Career Rebels is op zoek naar enthousiaste en bekwame bloedafnamemedewerkers om de medische teams van onze klanten te versterken. Als bloedafnamemedewerker ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt afnemen van bloedmonsters bij patiënten, het zorgvuldig documenteren van de verkregen gegevens. Natuurlijk stel je de patiënt gerust en zorg je dat die zich comfortabel voelt.

Functieomschrijving:

– Zorgvuldig en deskundig afnemen van bloedmonsters bij patiënten volgens vastgestelde procedures en richtlijnen.

– Identificeren van de patiënt en controleren van de medische gegevens om ervoor te zorgen dat de juiste monsters             worden verzameld.

– Voorbereiden van de benodigde materialen en apparatuur voor de bloedafname.

– Verstrekken van duidelijke instructies aan de patiënt over het bloedafnameproces en het bieden van een comfortabele     en geruststellende omgeving.

– Correct documenteren van de verkregen gegevens, zoals patiëntinformatie, tijd en datum van de bloedafname en de         gebruikte technieken.

– Zorg dragen voor een hygiënische en steriele werkomgeving en het naleven van de voorschriften voor                                infectiepreventie.

 

Let op: we hebben niet altijd vacatures voor bloedafnamemedewerkers. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als bloedafname medewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

Schrijf je nu in!

Incassomedewerker Rotterdam

Wat ga jij doen?

Als incassomedewerker ben je verantwoordelijk voor het innen van openstaande vorderingen en het treffen van betalingsregelingen met debiteuren. Je zult werken in een dynamische omgeving waarin je nauw samenwerkt met klanten, debiteuren en interne afdelingen.

Functieomschrijving:

– Onderhandelen over betalingsregelingen en het opstellen van overeenkomsten.

– Registreren en bijwerken van debiteurengegevens en betalingsinformatie.

– Beoordelen van de financiële situatie van debiteuren en het nemen van passende acties.

– Opstellen van rapportages en overzichten van openstaande vorderingen.

– Samenwerken met interne afdelingen, zoals de juridische afdeling, om juridische stappen te ondernemen indien nodig.

– Oplossen van eventuele geschillen of betwistingen met debiteuren.

– Zorgen voor een klantgerichte aanpak en het behouden van goede klantrelaties.

 

Let op: we hebben niet altijd vacatures voor incassomedewerkers. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als incassomedewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

Solliciteer nu!

Schoonmaker Zuid- of Noord-holland

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde schoonmakers

Bij Career Rebels zijn we op zoek naar gemotiveerde schoonmakers. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van verschillende ruimtes binnen de bedrijven van onze klanten, waaronder kantoren, vergaderzalen, sanitaire voorzieningen en algemene werkgebieden.

Functieomschrijving:
– Uitvoeren van reguliere schoonmaakwerkzaamheden, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van sanitair.
– Het controleren en aanvullen van schoonmaakmiddelen en benodigdheden.
– Het signaleren van eventuele mankementen of problemen en deze rapporteren aan de leidinggevende.
– Het zorgvuldig omgaan met schoonmaakapparatuur en -materialen.
– Het naleven van de geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Let op: we hebben niet altijd vacatures voor schoonmaakmedewerkers. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als schoonmaak medewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

 

Schrijf je nu in!

Pakketbezorger Zuid- of Noord-Holland

Wat ga jij doen?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pakketbezorgers! Als pakketbezorger ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van pakketten bij onze klanten. Je speelt een belangrijke rol in het bedrijf van onze klant want jij zorgt er voor dat pakketten tijdig en netjes worden afgeleverd.

 

Functie-eisen:

– In het bezit van een geldig rijbewijs B.

– Goede rijvaardigheid en kennis van verkeersregels.

– Klantgericht en communicatief vaardig.

– Verantwoordelijk en betrouwbaar.

– In staat om fysiek werk te verrichten zoals het tillen en verplaatsen van pakketten.

 

Let op: we hebben niet altijd vacatures voor pakketbezorgers. Deze vacature staat wél altijd open en door te solliciteren word je opgenomen in onze pool en weten wij dat je interesse hebt in een baan als pakket bezorger medewerker. We nemen sowieso contact met je op en bellen je direct zodra er een vacature is.

 

Schrijf je nu in!